Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu

en fågel går ut för att fånga en bur

gräs blir till kött och tuggar vinden
himlen är gjord av blod




Fri vers av yllegarn
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-28 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yllegarn