Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemsökt

Till tidens ände
finns jag vid din sida
en viskning
en skugga
i natten

Jag är du
du är jag
oupplösligt
sammanbundna
för evigt
är bara början

Dina rysningar
är min njutning
skräcken
i din blick
min belöning

När du
darrande frågar:
"Är det någon där?"
låter jag
tystnaden tala




Fri vers av Pia S
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-28 13:56



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
oo den här var ruggig men snygg som busen!!!tänker demoner som dröjt sig kvar och vägrar lämna!
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Pia S
Pia S