Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obemärkt

Minns du stunden
då det vägde över
hur balansen skiftade
och klockan
obönhörligt
tickade vidare
framåt
men ändå
åt fel håll
Valet
som slutgiltigt
förankrade mörkret
och åt din själ
Kommer du ihåg
din sista tvekan
eller
flög den förbi
för flyktig
för att fastna
i den vardag
som ännu fanns?




Fri vers av Pia S
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-08 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pia S
Pia S