Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sent

Oron som gnagde
livet igenom
för ung
för gammal
för ful
för fel
otillräcklig
Ljuset som aldrig
hade kraft
att skina
genom
självföraktets
täta slöja
Jag hade
så gärna
velat veta
vem jag kunde
ha varit




Fri vers av Pia S
Läst 400 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-04 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pia S
Pia S