Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunghäfta

höstlövsmosaik över asfalten

min egen oförmåga att göra det jag tänkte
klockan noll två

tanken var inte talet
men talet tog tanken och drog den ner

lövgegga över asfalten
finns ingen chans att bromsa här
cykeln bara glider

just som talet
slog bort tanken helt utan vedergällning

sätt en häfta på tungan
bädda den ner
djupt bland höstlöven där alla hör men ingen ser




Fri vers (Fri form) av Elna
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-27 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elna
Elna