Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orala fasen

har du smakat en bok


somliga uppfattar världen så


det är inte fel


det är den vägen alla måste gå




Fri vers av Elna
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-24 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elna
Elna