Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saliga äro de aningslösa, ty de veta icka vad der ger sig in i




ODE Till En Aningslös Stackars Nygift Ung Man

 

Du
Din fru
Kuttrasju
skaffar barn.
Grottekvarn.
Jobb till sju
får nu
Du.




Fri vers av Carl O Andersson
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-28 16:17

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  e-poeten
Klart skön. Gillar skarpt!
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson