Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sann historia till min flicka


Kärlek i samlaget vi hade senast

Sitter på min sängkant i verkligheten
hon är vinden nu, naken kyla nära själen,

kysste värme länge
tårar utav kärlek,

våra kön möttes djupt i natten
du log,

skönt
föll in i dina stön,

vår älskog
små sanningar betyder allt,

vaknade i gryningen och kände dig vara eld
kysste,

min princessa,

blöt











Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-28 18:09



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
tjusigt
2009-10-28

    ej medlem längre
mmmm ...
den här tycker jag OM!
2009-10-28

  devilsangel
hett och sensuellt, tycker om, känns äkta att läsa.
2009-10-28

  poetryGirl
;0)
2009-10-28

  LenaJohansson VIP
mkt vacker...
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth