Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver tiden ren

Skriver tiden ren
vi besegrar samvetet,

dövar horisonten
vet ett skrik i natten,

då tortyren upphörde
blodig hand smeker dig,

tårar finner mina drömmar
då vi möts i hjärtat klingande i natten,

besegrar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-29 00:00



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra diktat..
2009-10-29

    ej medlem längre
gillar den här.
2009-10-29

  stenen/ Yv Ericsson
Fint.
2009-10-29

  LenaJohansson VIP
mkt bra ...
2009-10-29

  tidensvans
Gömmer den i mitt hjärta...
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth