Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en oförglömlig resa till en annan stad. som ledde till en annan sinnes stämmning, och ett tvivel på kamrater och förtroenden.


Livet ?

Hon gick till hennes öra och viskade.
Hon särade på två vänner.
Hon förstörde en gemensam dröm.
Hon bröt ett förtroende.

Hennes otrevliga ord kom till slut.
Hennes liv kunde ha förstörts.
Hennes avslöjanden gjorde mig paff.
Hennes vän var inte längre min.

Han var mina tankar.
Han fick mitt hjärta att göra ont.
Han spelade säkra kort.
Han lämnade mitt liv.

Jag förstog mest ingenting.
Jag undrade hur hon tänkte.
Jag förlorade två vänner.
Jag lämnades ensam med allt ansvar.




Fri vers av Watercolour
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-29 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Watercolour
Watercolour