Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En outhärdlig arbetsdag.


Ett möte i trappan,
och dagen är försörd.

Han tilltalar mig,
och jag är fast.

Doften utav rakvattnet,
gör mig knäsvag.

Leendet på hans läppar,
säger mer än ord.

En hand längs ryggen värmen.


Förbjuden förälskelse förför.




Fri vers av Watercolour
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-18 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Watercolour
Watercolour