Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6 månader senare.

Varför var mitt hjärta tvunget att bli
ut slitet och sönder slaget?
Nu när jag äntligen kände mig trygg och älskad.
Utav någon jag trodde kunde älska mig obegränsat tillbaka.




Fri vers av Watercolour
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-19 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Watercolour
Watercolour