Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver i Paris kan inte skriva ringar över a, hoppas ni förstar var dom ska sitta!


Fördolda sånger

Nu vet jag mitt syfte
så jag fortsättter
mitt liv här
i denna dunkla källarlokal
stenväggar, ljuskäglor
utanför dem
inget
tung musik ljuder
och där, dold
bakom ett tungt
sammetsdraperi

ser jag osedd publiken

mellan mina
sällsynta framträdanden

då jag med djup röst

tillkannager mina sånger

sträva toner fran
mörka bottnar

stiger ett tremolo

ingen annat ljud


det stiger, vibrerar fast

och träffar som en
kniv i hjärtat

ingen undgår

kraften i mitt
budskap






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-29 20:56



Bookmark and Share


  peter markurth
kanon
2009-10-30

  Catharina Edin VIP
Jag befinner mig också i Paris, i en underbart sammetsklädd svagt upplyst källare, med mystiska uppträdanden, nästan hypnotiska -
2009-10-29

  Måna N. Berger
Mycket suggestivt, jag förflyttas till en källarlokal i Paris där jag sitter vid ett rangligt bord med ett tänt ljus nedstucket i en tom vinflaska och väntar på nästa framträdande!
(Inga problem med var ringarna ska sitta!)
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP