Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skira seglar vi i stålet av en sanning

Skira seglar vi i stålet av en sanning
fruktan jagade en dröm,

natten då vi fann
dina tårar rinna,

torkade ett hav fördärvat
vred loss en början då vi log tillsammans,

brokigheter syddes fast i dina läppars poesi
de saknade uttal du har jagat vilda,

min kärlek är en dröm
nära värmer smärta,

sover djupt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 220 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-29 21:28



Bookmark and Share


  lycksele
ja, det är bra .. men svårt säga varför det är bra .. det bara funkar
2009-10-30

  LenaJohansson VIP
väldigt vackert, och väldigt bra skrivet ...
2009-10-29

  stenen/ Yv Ericsson
Inte för man fattar något. Men vackert är det.
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth