Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjutton stavelser i gryningen


mättad ligger hon
sjöomsusad tillfredsställd

soluppgångens brud




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 290 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-30 08:38



Bookmark and Share


  micke marin
Ho ho vilken tur att hon ändå sträcker på sig strax.. och kommer upp!
Jag ser verkligen gryningen framför mig :) med en kopp kaffe i handen..
2009-10-30

    papillon
Voj, voj, utbredd under svindlande himmel! Den sparar jag!
2009-10-30

  Gunnel André VIP
Som sagt, jag baxnar inför dina rader!
2009-10-30

    Melona
det finns ingen som skriver så sinnlig naturlyrik som du,
tack för vacker bild...
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder