Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ironi

Jag älskar dig, när jag får dig att gråta.

Jag älskar dig, när du inte kan sova.

Jag älskar dig, när du vill låsa in mig.

Jag älskar dig, när du blir besviken.

Jag älskar dig, när du plågas.

Jag älskar dig, när du är mer än oberörd.

Jag älskar dig när du bryr dig.

Men när du säger hur mycket du verkligen älskar mig, tänker jag på hur mycket du lurar dig själv.




Fri vers av dynamik
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-30 20:32



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Ja, där sa du en sanning! Kärlek = egobekräftan, mänsklig uslighet i bra form med en nypa salt.
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

dynamik
dynamik