Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudkänslig

Gitarren ligger bredvid honom som en laddad pistol.

Hotet är överhängande. När som helst smäller det. Avslappnad kommer han skjuta dig i tinningen.

Avbryta ditt liv, dina planer, dina drömmar. Ett C från att du ska sluta C boken framför dig. Ett A från att kasta in dig i maktlös Apati. Ett B från att få dig att Börja gråta. G. Game Over.




Fri vers (Spoken word/Slam) av dynamik
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-23 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dynamik
dynamik