Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För Heléne


I tystnaden


det var när trettiotre procent av våra samtalsämnen
bestod av tystnader
jag första gången grät inför dig

snyftande försökte berätta
om att livet inte är livet
om att livet är sökandet efter skärvor
som utgjort ursprungets spegel

och du tröstade
sade att det nog måste finnas en mening
att domen är en felstavad lögn

att i tystnaden hörs vi tydligt

Ovan oss
tiden
stenarna som täcker oss

och en svag doft av hagel




Fri vers av Lemuel Gulliver
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-30 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lemuel Gulliver
Lemuel Gulliver