Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till henne som har en brun ideologi bakom de bruna ögonen


Forskningsrapport


Jag orkade inte stanna kvar vid universitetet
förmådde inte sitta kvar i utgrävningarna efter
ateodicéproblemet
förklaringarnas mumier

Forskningsrapporterna ljuger för oss
vill förleda oss till termalbad
säger att vi bidrar till den globala uppvärmningen

lögn förbannad lögn och statistik

de skulle ha mer rätt om de sade att
nedisningen har börjat
att apnéerna var medfödda




Fri vers av Lemuel Gulliver
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-16 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lemuel Gulliver
Lemuel Gulliver