Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förflutet

Du är nu mitt förflutna…
Nu har mina tårar blivit fastfrusna…
De är fastfrusna i mitt hjärta…
Och det är en oändlig smärta…
Men det blev som det blev…
O det är så du mig beskrev…
För att jag var för snäll…
Blev det en massa gnäll…
Jag vill inte veta av dej på ett tag…
För just nu är jag väldigt svag…




Fri vers av sohel
Läst 341 gånger
Publicerad 2005-10-17 19:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hej jag o min andra bror tyckte att täxten va så bra så att vi nästan grätt..fan broder älskar dig av hela hjärtat lovar gör allt för dig" Ali" massa pussar ifrån dina 2 bröder=)
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

sohel
sohel