Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek till livet eller hat?

kärlek till livet?
ett hjärta som blivit slitet?
sprids det i hela kroppen?
når de upp ända till toppen?
finns de kärlek i detta liv?
eller ska man behöva jaga upp det så som man jagar hiv?




Fri vers av sohel
Läst 464 gånger
Publicerad 2005-12-05 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sohel
sohel