Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fina stunder varar ej för evigt.

så många stunder...
så fina grunder...
så mycke fint...
den fina doften av mint...
men till slut vissnar det...
o då var den fina stunden över...
då e de bara o fortsätta o leta en fyrklöver...
den kanske bringar glädje o lycka...
men de e nästan omöjligt o knycka...





så mycke tankar under ensamhetens isolering...




Övriga genrer av sohel
Läst 508 gånger
Publicerad 2006-01-14 06:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sohel
sohel