Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt ex

inatt drömde jag om dig min kära
denna dröm fick mig o tro att vi var så nära
men när jag vaknade upp av morgonsolen
känns det som om du är i nordpolen
jag saknar dig fastän det gått 1 helt år
men som sagt du satte dina spår

denna tjej väckte liv i hela min krop och själ
önskar verkligen att du lever väl




Fri vers av sohel
Läst 511 gånger
Publicerad 2006-04-12 12:58



Bookmark and Share


    BrokenHearted
bra skrivet (: .. sorgset och berörande.. duktigt!
2006-04-29

  Tino
Mkt fint sohel!
Jag gillar öppna människor, människor
som kan prata, skriva om saker som tär i hjärtat.
det är därför jag gillar just dig och dina texter!

Du är enormt duktig på ämnet - Kärlek
det måste jag medge.
du ger fina bilder utav nått som du antagligen själv anser
är blev till något dåligt,
jag tänker på kärleken som försvann ifrån dig.

Det är starkt av dig att fortfarande skriva om den.
Hoppas hon en dag läser det du tillägnar åt henne
kanske förstår hon då att det är äkta kärlek!

Texten var väldigt fin!
2006-04-16

    meel_
Så jävla fin! älskar den.
2006-04-14
  > Nästa text
< Föregående

sohel
sohel