Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonpromenad med trattförsedd svart hund

Denna höstdag en
morgonpromenad
med

Svart tratthund

Skrämmer livet ur
de små hundarna
som tror han är en

Monsterhund

Att tratten är ett
illasinnat fångstredskap

Kan Du hålla honom ?
frågar de små
hundmänniskorna

Ja ibland
men ibland inte
och se som det gick!

Varning utfärdas
således för trattförsedd
galen kamphund
i promenadskogen

Ryktet säger
att han äter
små oskyldiga

Knähundar

Kanske till och med

Deras människor

Men den Svarta

Tratthunden

Viftar bara glatt på
svansen
Och dessutom
numera även på

Tratten






Prosa (Fabel/Saga) av Ingela Svenson VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2009-11-01 12:21



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:) Underbart detta, min hund och jag kallar den "fåntratten"...Applåder!
2009-12-01

    eva m h
:-)
2009-12-01

    Annika J
Underbart! Får du inte applåder av alla hundägare så är det synd och skam!!
2009-12-01

  Måna N. Berger
När min salig Hampus fick gå med tratt på vintern, använde han den till att skyffla snö med!
2009-11-01

  Catharina Edin VIP
Och dessutom numera på Tratten - åååå , jag skrattar på mig, så rar han är! Vilket perfekt slutord -
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP