Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är inspirerad av en smula dialog med en poet i mejlen


Burkmat, skåpmat, färdigmat





tv numera är en platt sak
ej så nätt dock att skåda
den håller en som titt vak
fast den blott är en avlång låda

man kunde ju tycke
den vore mer underhållande än barn
eller till och med husets jycke
eller kanske mer än bare karln




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-01 13:46



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
*skrattar* vilken poet åsyftas - som vanligt lyckas du med humor och ett annat sätt att se på saker -
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP