Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berusad poesi förnimmer

Berusad poesi
förnimmer,

graven
vi letar,

dina ögon
små jävla pupiller,

morfinkärlek
levande begravd,

smärta
ditt hjärta brinner,

vet en död
nära ditt hjärta letar de villrådiga,

hopp
dalande papperskärlek,

ark
klippta ur en dröm,

faller
nedåt,

älskar dina tårar
universum expanderarr,

konstant jävlar smärta
de små,

vandrar nära våra andetag
luften brinner,

svavelos reglerar
drömflöden,

de sovande
syr ihop en kärlek,

en ton
viskar,

vi älskade nyss i döden,
dina läppar log en tår i gryningen,

tröttheten besegrar
vetskapen är grym,

färden evighet
de förlorade,

våra sanningar betydelselösa
evighetens ljus,

besannat
du ligger i mitt hjärta,

evig flicka




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-01 15:45



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
I hjärtat, en evig flicka.......... tjusigt
2009-11-21

  poetryGirl
.....?
2009-11-01

  Stefan Höglund
Förträffligt om smärta och saknad, en dikt att ständigt gå tillbaka till och uppleva på nytt. Det tycker jag är den bästa poesin som har förmåga att ge flera dimentioner.
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth