Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt välbefinnande.

Nu är jag oskadligjord,
varm ända ut i fingertopparna.
Bensodiazepinet pumpas runt i mitt blod.
Udden är trubbad,
känslorna är borta,
bara ett tomt välbefinnande kvar.
I kväll kommer jag kunna sova,
imorgon kommer helvetet vara tillbaka.




Fri vers (Fri form) av Kopulator
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-02 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kopulator