Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet

Och så var det bara slut

PANG! – så var allting svart

Vägen tillbaka finns inte längre

Vägen framåt slutar här

Bara ett litet obetydligt liv som värken gör från eller till kvar

Blunda om det känns lättare, det viktiga är att du kramar avtryckaren




Fri vers av Kopulator
Läst 176 gånger
Publicerad 2010-03-02 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kopulator