Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ett liv ser ut.

Det här är mitt liv.
Det här är mitt liv och det är inte så att jag kan göra något som gör att mitt riktiga liv börjar.
Det här är mitt liv och det finns inga snabba sätt att förändra det.
Det här är mitt liv och det är faktiskt helt okej.
Vissa dagar är bättre än andra.
Vissa dagar är helt okej, vissa dagar är helt fördjävliga.
Men det är så ett liv ser ut.




Fri vers (Fri form) av Kopulator
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-02 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kopulator