Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berädd på att dö, redo att strida!

Vad fan är det du vill gud?

Hur hårt ska du pröva mig?

Du trodde det här skulle varan döds stöten va?

Men jag lever fortfarande, inte för dig, men för mina homis och för min mamma!

Du hittar mig fortfarande störande den allmänna ordningen med lågfingret i luften!




Fri vers av Kopulator
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-04 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kopulator