Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irriterande dumhet

Om du bara ville
skulle du förstå
utan att jag behövde
tala rakt ut
om det där
du egentligen vet.

Sitt inte där
och spela dum
och framför allt
säg ingenting
för du vet
att du har fel.




Fri vers av Pia S
Läst 343 gånger
Publicerad 2005-10-17 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pia S
Pia S