Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt i senhösttid

 

Det är november...

 

långt bakom ligger sommar,

långt framför ligger vår.

 

Nu mörkret härskar,

nu mörkret rår...

 

runt knuten

senhöstvinden går.

 

Jag längtar värme,

jag längtar brasans sken...

 

det som  kan trolla bort

min ryggmärgs kalla kår.

 

 

 

 

 




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-02 07:18



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2009-11-03

    eva m h
Ja en brasa vore inte dumt att ha tills våren kommer igen
2009-11-03

  Gunnel Eriksson VIP
Bra rytm och snygga rim.
"Senhöstsvinden" hakar upp läsningen.
Ta bort s till senhöstvinden!
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP