Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köldknäpp

Den första frosten
glimmar i gatlyktans sken
Fastnar med tungan




Bunden vers (Haiku) av Pia S
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-10-17 22:32



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Dett är ju också bra, bra
fastnar lätt för tungkänslan!
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Pia S
Pia S