Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du kunde förstå.

Jag önskar så att du
kunde förstå.

Att du kunde se
det jag egentligen inte
vill visa.

För jag skäms så mycket,
jag skäms för att jag är
så svag.




Fri vers av Birfir
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-02 16:12



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att var där och svag i nuet
samt bekänna det '
är ett steg till att bli stark
eller så har du en annan
styrka så
2009-11-02

  The Stargazer
Så kort, så enkelt, men ändå (eller kanske just därför) så knivskarpt. Ord som skär ända in i hjärtat, iallafall om man kan relatera. Bra.
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Birfir
Birfir