Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåliga dagar

Jag vet att jag snart
måste sluta.

Detta håller inte
längre.

Man kan inte blunda
och svälja för evigt.

Det kommer komma ifatt,
det kommer komma upp igen.

Så jag vet,
snart kommer jag falla
och aldrig komma upp
igen.




Fri vers av Birfir
Läst 290 gånger
Publicerad 2010-01-28 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birfir
Birfir