Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest IV

Du sover
och
min ångest river.

Men varför skulle jag
väcka dig?

Det räcker väl att ångest
river i mig.




Fri vers av Birfir
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-02 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birfir
Birfir