Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så onödigt bara.


Hela jag som små dumplings

skänk mig grissjukan då
däcka mig sänk mig
som en sten ett två tre
dina varmaste hälsningar vältrandes bland kylan
från min dörröppning när jag vädrat ur
fanns det inte mycket kvar att göra
med din doft och dina lappar
hatade båda
var motsatsen
till glitter i vattenpölar
till choklad på helgmorgnar
till händer på handryggar
jag vill mig frysa ner och in
stoppa i små plastpåsar knyta knyten
hela jag som små dumplings
alla små delarna frågar varför är det så kallt
fördelar varsamt en droppe whisky på varje
hälsar från dig och slickar sen sakta bort
saltet från mina upphackade fingertoppar




Fri vers (Fri form) av Diverse
Läst 364 gånger
Publicerad 2009-11-02 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diverse