Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han tog (i) dig som om ni existerade

han tog (i) dig som om ni existerade
fast sanningen flämtade i takt
med era bröstkorgar vid hans sängkant skriker
du är billig rent av gratis frågar var det värt det
var det värt sorgen det gjorde
ganska ont med
och fyllan
hade passerat sitt bäst före-datum han var
inte lika intresserad av att knäppa ihop som
att knäppa upp och att ha kastat bort ett
gud du är så vacker.




Fri vers (Fri form) av Diverse
Läst 547 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-16 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diverse