Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sommar 2009 i ett nötskal.


Och mina bristfälliga kunskaper i somaliska

ett minus på kontot och en förestående begravning
en förestående begravning och ett bakomliggande svek
och så jag där mittemellan
svaltunn sjuk och blek
vägrar starta poetisk fotoblogg
men räds strömavbrottet
att liksom inte behövas
av själv eller annan
att ha inget sammanhang
inga bröst och att alla andra
med så perfekta ytor
att dom
och ur djupet
av alla mina vinklar och vrår
vill jag slunga skuld
men det finns ingen levande själ
att nåla upp

bara kön på arbetsförmedlingen
en timme
och mina bristfälliga kunskaper
i somaliska




Fri vers av Diverse
Läst 675 gånger
Publicerad 2009-06-24 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diverse