Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borås...

När jag lade mitt huvud på kudden hörde jag det komma

Regnet

Det sköljde in över staden

Men det sköljde inte rent

Allt blev bara smutsgrått istället




Fri vers av KlaraLi
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-02 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KlaraLi
KlaraLi