Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spyr på högen av begivenheter som jag sedan eldar upp och glömmer bort

Företeelsen

Irriterar

Medan

Ångesten

Eskalerar

Jag försöker

Imiterar

Men kan inte förstå

Ofrivilligt

Obegåvad

Plågad

Motivationen

Är efterfrågad

För eget

Initiativ

Är inget

Alternativ

Ser ingen mening

I mitt liv

I skolan

Just nu




Fri vers av KlaraLi
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-10 23:44



Bookmark and Share


  Uppfångad
Bra efter bra ordval igen och igen!
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

KlaraLi
KlaraLi