Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inuti en melodi

jag lever inuti en sång
för världen utanför, den är äcklig och vrång
jag lever inuti en melodi
för världen utanför är ingen jag vill leva i
men jag vet vart jag vill, och dit ska jag till,

när sången är slut har allt runnit ut,
då är det dags för mig att ge mig av
jag flyger högt och ingen kan se,
ja, då lyfter jag och slutar aldrig le.




Fri vers av elisa passy
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-04 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elisa passy