Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poetry pill

no watches will be needed
time is not relevant
there will be no broken hearts




Fri vers av elisa passy
Läst 217 gånger
Publicerad 2009-11-27 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elisa passy