Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min tystnad

jag trivs med min tystnad
få mig inte att prata
inget att säga
inget att dela
ni tror ni har något,
jag vill höra
ni har så jävla fel
lämna mig ensam
vill bara bli hel.




Fri vers av elisa passy
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-27 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elisa passy