Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mosstäcket

Och över alltihop
lägger jag
ett grönt täcke
av mossa

som skyddar
som hindrar
insyn och utsikt

Så stängs luften
både ute och inne
och livslusten sinar

i vår lilla låda
vårt bo
ett hem
där inte kylan
kan tränga in

där kylan bildas
inifrån
och blir till is

liksom våra

hjärtan




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-04 12:54



Bookmark and Share


  Nanna X
Mossa är vackert. Och förrädiskt.
2009-11-05

  peter markurth
ja en fin bild, mkt bra
2009-11-04

  Catharina Edin VIP
Tanke, ord och mening, som blir till vinter -
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP