Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgsen Senryu


Sorgsna ögon

Ögon som svider

gråt tränger undan ljuset

torra läppars tröst




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-04 12:48



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Så vackert, och så talande - och så fint tänkt, med tårarna som vattnar -
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP