Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåhundra gram



Stålsätter mig
ska inte - får inte
men blickarna
dras obönhörligen dit
vill smaka
känna
njuta

snart finns det
inga gränser
för min längtan
och jag nästan förbannar
mig själv
som flera dagar i förväg
lagt denna frestelse
mitt framför näsan
och ögonen

jag skyller på
att jag inte vet
hur det gick till
att driften var så stark
så jag inte visste
vad jag gjorde

för plötsligt
finns bara pappret kvar
och 200 gram
krispig choklad
- tänkt som lördagsgodis -
har precis stillat sötsuget

men okej - det är bara
att köpa en ny
till helgen

dessutom ÄR det ju
"lillördag" idag
så det finns faktiskt
ett försvar
till min handling...






Fri vers av Junitvillingen
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-04 16:39



Bookmark and Share


  Annmargreta
Brukar ta en lång promenad och ta med mig chokladen! Kram.
2009-11-04

  erkki
Frestelser.. Mmmmmm
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen