Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord: Hjälp vad gör man när man inte orkar mer


Lidandets kval

Allt kändes okej
allt var så bra
Inget kändes vara fel

Kärleken fanns där
dotter mådde bra
alla var lyckliga

Plötsligt drabbas man själv
Ingenting känns bra
plötsligt blir allt så fel

Hela kroppen bara skakar
gråter gråter
lugnande musik

Hjälper ja till viss del
orkar inte jobba, inte leva
orkar inte ta tag i saker

Måste bara bort
måste bara få vara mej själv
vill inget hellre än leva

Vill inte gråta vill inte
varför kan ingen se
varför blev det så här


Måste gråta måste skrika
men bara ensam
men detta hjälper inte

Ibland uppåt allt känns bra
men så utan föraning
börjar tårarna rinna

Varför just jag varför
Orkar inte mer
Försökt ställa allt till rätta

Försökt visa empati
till andra som har det svårt
försökt lyssna och stötta

Men vem stöttar mej nu
vem ger mej kraft
vem ger mej mod





Fri vers (Spoken word/Slam) av Inger
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-04 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inger