Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek på finska . Ett försök


Rakkaus

Elämä on niin kaunis
elämä on  niin rakas
Sinun kansa voi olla ittenin
Voi olla kaikisen mikä on omanin tunttessä
Sinun rakkaus on minun elämä
Olen tytyväinen ja illonen sinun kansaa
Sinun käädet on niinku sammeti ihonin
Sinun  silmmät niinkuin tähteet taivasaa
Tuukka niinkuin valtameren aalot
Rakastan sinua niin palion
en voi oiken uuskoa
sinä olet minun omanin ????




Fri vers av Inger
Läst 257 gånger
Publicerad 2016-11-17 07:14



Bookmark and Share


    Inger
Ok svensk men försök på finska o dessutom ev tornedalsfinsk
2016-11-17

  Gunnar Hilén VIP
kämpa på med stavningen bara...det blir några riktigt olyckliga fel....du vill t ex skriva rakas = kärt, men det blir raaka(s) = rått....ordbok fram !
2016-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Inger