Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnan i mitt liv

Det finns någon för mej
Det finns någon som bryr
det finns någon som älskar
någon som jag oxå älskar
Det bästa som hänt mej är du
Det bästa är din kärlek
Det vackraste du
Det finns stjärnor på himlen
Dock ingen som du
Dina ögon strålar mer än tusen i skyn
Det finns moln
inte för mej du röjer dem
Mitt hjärta finns hos dej
Inget som kan skymma
Din glöd ger mej ällt jag drömt om
Älskar dej härifrån och till evigheten




Fri vers av Inger
Läst 259 gånger
Publicerad 2016-11-17 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inger